“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Lamsvlees

Lamsvlees is voor veel mensen een ware delicatesse. De smaak verschilt met die van ander jong slachtvee en wordt daardoor verrassend lekker gevonden. Hoewel lamsvlees in de Franse en Engelse keuken veel meer wordt gebruikt dan bij ons, is de interesse voor lamsvlees de laatste jaren wel gegroeid. Lamsvlees is licht verteerbaar, niet vet, erg lekker en kent vele toepassingen.

Voor ons standaard assortiment hebben wij gekozen voor Nieuw Zeelands lamsvlees. en deoriginele Texelaar het lam svlees metde lichte zilte smaak omdat het dier dicht aan zee is opgegroeid is. Doordat deze lammeren in hun natuurlijke omgeving en in alle vrijheid kunnen opgroeien, is het vlees van uitzonderlijke kwaliteit. De constante kwaliteitis te danken aan het feit dat er een vrijwel onbeperkte productie mogelijk is. Bijkomend voordeel hiervan is een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. De methodes en controles voor de productie van lamsvlees zijn uiterst streng, waardoor de kwaliteit en houdbaarheid altijd gewaarborgd zijn en dat is voor ons een uiterst belangrijke zaak.

Behalve Nieuw-Zeelands en het Texel lamsvlees leveren wij ook Hollands lamsvlees uit de Gelderse weiden. Bij het houden van deze lammeren speelt ambachtelijkheid een grote rol. Door het houden van schapen in kleine kuddes is er veel aandacht voor het individuele dier en dat is aan de smaak direct te merken.

Hieronder ons standaart assortiment, mist u daar nog een artikel,
neem dan even contact met ons op,wij kunnen het zeker leveren.
Lamsvlees Niew-Zeeland diepvries
Lamsfilet
Lamsrack
Lamssaratogaracks
Lamskotelet
Lamsrumb
Lamshaas
Lamsreepjes
Lamshoarma
Lamsboutschijf
Lamsbout zb
Lamsschouder zb
Lamsnek
Lamszwezerik
Lamsgehakt
Lamspoulet
Schapenfilet
Schapenhaas
Lamsbotten
Lamsspies
Lamsbiefstuk
Lamsmerquezworstjes
Lamsboutrollade
Vers Hollands lam op aanvraag
Zuiglam in het seizoen op aanvraag
Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap