“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Assortiment

Vers vlees kopen, rechtstreeks uit de Bommelerwaard

Kwalitatief vlees kopen Bommelerwaard? Neem een kijkje in het ruime vleesassortiment van Horecaslagerij Albert van den Heuvel. Dankzij een samenwerking met drie boeren uit de Bommelerwaard zorgen wij voor een constante aanvoer van rundvlees. Uiteraard is dit vlees van de allerbeste kwaliteit. Dit maakt het voor u interessant om bij ons uw horecavlees te kopen.
 

Vlees kopen, vers uit de Bommelerwaard

 Horecavlees kopen doet u het liefst bij iemand die kennis van zaken heeft. Daarom zetten we bij onze groothandel in op smakelijke producten die op correcte wijze zijn bereid. Ambachtelijk en kwalitatief vlees staat bij ons hoog in het vaandel. Enkel vakmensen zijn binnen ons bedrijf bezig met het verwerken van rundvlees en andere vleessoorten. Vlees kopen in de Bommelerwaard doet u daarom bij onze horecagroothandel.
 

Waarom horecavlees kopen bij onze slagerij?

Vlees kopen in de Bommelerwaard bij ons als uw vaste leverancier levert altijd voordelen op. U bent namelijk verzekerd van het beste vlees voor uw restaurant. Wat in 2003 begon als een bescheiden rundvleesassortiment is de afgelopen uitgebreid tot een aanbod van talloze vleesproducten. Wij bieden een constante hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard wordt al het vlees dat u bij ons bestelt keurig op maat voor u gesneden.
 

Plaats uw bestelling of neem contact op

Wilt u vlees kopen uit de Bommelerwaard en doet u dit het liefst bij een specialist? Uw horecavlees kopen doet u natuurlijk bij Albert van den Heuvel. De keuze is enorm en u kunt altijd rekenen op een uitstekende service. We hebben namelijk een eigen bezorgservice met gekoelde wagens. Iedere bestelling wordt keurig bij u afgeleverd. Heeft u specifieke wensen? Vul het contactformulier in op de website, dan nemen wij snel contact met u op. Of bel even naar 0418 - 58 26 12.

 

Anderen bekeken ook:

Vers vlees boerderij Bruchem |Slager Bommelerwaard | Vleesboerderij

Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap