“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Service

Service staat bij Horecaslagerij van den Heuvel hoog in het vaandel. In overleg is vrijwel alles mogelijk. Wilt u uw schnitzel met goudpaneer in plaats van wit, of uw biefstuk gemarineerd met specifieke kruiden? Wij maken het allemaal voor u. En als u uw producten op een bepaalde tijd geleverd wilt hebben omdat u ’s ochtends niet open bent dan zijn wij er op het moment dat u dat wenst.

Wanneer u vragen heeft over welk product te gebruiken bij een nieuw gerecht, over de invulling van een nieuwe kaart of over de bereidingswijze van bepaalde producten dan komen we persoonlijk langs om een en ander te bespreken.

Horecaslagerij van den Heuvel beschikt over een eigen bezorgservice met gekoelde auto’s. Hiermee worden de bestellingen op een met u afgesproken tijdstip geleverd. Tenzij anders overeengekomen hanteren wij het principe dat als een reguliere bestelling voor 05.00 uur ’s ochtends binnen is, deze nog dezelfde dag wordt uitgeleverd voor 17.00 uur.

Onze producten worden standaard per stuk vacuüm verpakt en gestickerd. Op de sticker staat naast de productomschrijving de productiedatum, de bewaartemperatuur en de uiterste houdbaarheidsdatum. Uiteraard is het ook mogelijk om producten vers of per bulk gevacumeerd te ontvangen.
Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap