“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Over Horecaslagerij van den Heuvel

Kom, laat ik u even meenemen en vertellen over mijn bedrijf "Horecaslagerij Albert van den Heuvel".

Na mijn slagers opleiding en behaalde diploma’s ben ik 15 jaar terug gestart met het verkopen van rundvleespakketten. Het vee kwam van mijn vaders hand. In mijn start periode heb ik ook een winkel / slagerij gekocht in Herwijnen. Het liep daar zo goed en de vraag vanuit de horeca sector is enorm gegroeid.
Onze klanten zijn heel divers. Denk aan Restaurants, eetcafe’s, cafetaria’s, campings en bakkerijen voor de worstenbroodjes etc.
Door die groei zijn we verhuisd naar Bruchem. Waar we een geheel nieuwe moderne slagerij met eigen veestallen en opslag en verwerkingsruimte hebben neer gezet. Wij werken in gekoelde werkruimtes volgens strenge E.E.G.-normen en we zijn gecertificeerd volgens de HACCP-richtlijn.
Horecaslagerij Albert van den Heuvel is als zelfstandige en onafhankelijke groothandel uniek te noemen. Met veel trots presenteer ik u hierbij mijn eerste catalogus.
 
Albert van den Heuvel  
Namens directie en medewerkers van de slagerij
Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap