“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Barbecuevlees bestellen

✓ Eigen bezorgservice met gekoelde auto’s

✓ In overleg is vrijwel alles mogelijk

✓ Per stuk vacuüm verpakt en gestickerd

Bij aangenaam zomers weer is barbecuevlees uit een barbecuepakket bestellen een logische keuze. Bij Horecaslagerij Albert van den Heuvel bent u aan het juiste adres voor een barbecuepakket bestellen. Met het barbecuevlees van dé slager uit de Bommelerwaard wordt de barbecue een culinair succes en kunt u uw klanten en gasten optimaal bedienen. Daarom kiest u voor onze slagerij met het lekkerste barbecuevlees voor de horeca.

 

Bekijk ons assortiment horecavlees

 Het lekkerste barbecuevlees bestellen

Wilt u van iedere barbecue bij uw horecazaak een groot succes maken? Dan is de keuze voor het barbecuevlees van onze slagerij voor de horeca snel gemaakt. Wij bieden u namelijk de keuze uit een ruim assortiment vlees voor de barbecue. Alle barbecuespecialiteiten komen uit onze eigen slagerij en worden door ons gesneden, gekruid en eventueel geregen of gespietst. Barbecuevlees bestellen doet u daarom via onze slagerij, waarbij u altijd kunt rekenen op een snelle levering.


Waarom u kiest voor barbecuevlees van dé slager in de Bommelerwaard

Barbecuevlees van dé slager in de Bommelerwaard is afkomstig van veeboeren uit de Bommelerwaard. Zij zorgen voor een constante aanvoer van het rundvlees. Daarmee bent u zeker van het beste vlees voor uw restaurant of voor een barbecue. Het vlees is van de beste kwaliteit, zeer mals én wordt op zorgvuldige wijze bereid door onze vakmensen. Kies daarom voor onze slagerij met het lekkerste barbecuevlees voor de horeca en laat uw klanten genieten met volle teugen.

 

Waarom u een bestelling doet bij onze groothandel

Bent u op zoek naar een groothandel in of leverancier van barbecuevlees? Wij bedienen een diverse klantenkring en zetten maximaal in op kwaliteit en ambachtelijkheid. U heeft altijd de keuze uit een ruim aanbod barbecuevlees. Dit maakt het ook voor u mogelijk om een barbecuepakket te bestellen voor uw horecazaak. Uiteraard kunt u specifieke wensen altijd aan ons doorgeven. Wij denken graag met u mee.

 

Barbecuepakket bestellen? Neem contact met ons op!

Wilt u barbecuevlees bestellen voor uw restaurant of grand café? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij leveren het barbecuevlees keurig bij u af. Dit doen we met een eigen bezorgservice. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug met antwoorden op uw vragen. Of bel even naar 0418 - 58 26 12.

 

Anderen bekeken ook: Slager groothandel | Vlees kopen Bommelerwaard | Portioneren van vlees

Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap