“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Vleesleverancier

✓ Eigen bezorgservice met gekoelde auto’s

✓ In overleg is vrijwel alles mogelijk

✓ Per stuk vacuüm verpakt en gestickerd

Bent u op zoek naar een vleesleverancier voor uw horecaonderneming? Horecaslagerij Albert van den Heuvel is dé vleesleverancier horecazaken. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres in uw zoektocht naar kwalitatief vlees afkomstig van een professionele vleesleverancier. Wij selecteren alleen het beste vlees en verwerken dit op uiterst zorgvuldige wijze. Op die manier genieten al uw gasten van een heerlijk stukje vlees. Wat wilt u nog meer?

 

Bekijk ons assortiment horecavlees

 Kies voor ons als vleesleverancier

Een vleesleverancier voor de horeca moet natuurlijk aan een aantal voorwaarden voldoen. U wilt kunnen rekenen op kwaliteit, ambacht en een uitstekende service. Bij Horecaslagerij Albert van den Heuvel komen al deze begrippen perfect samen. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om met ons samen te werken. Wij zetten namelijk maximaal in op een smakelijk eindproduct. Laat ons als vleesleverancier voor de horeca uw restaurant naar een hoger level tillen en verras uw gasten met kwaliteitsvlees.


Waarom doet u zaken met ons als dé vleesleverancier in de horeca?

 Serveert u gasten mals, sappig en goed vlees? Dan zit u bij ons als uw vleesleverancier helemaal goed. Het beste vlees voor uw restaurant vindt u bij ons als vleesleverancier voor de horeca. Wij richten ons specifiek op restaurants, eetcafés en cafetaria's. Vlees wordt verwerkt tot smakelijke producten door echte vakslagers. Uiteraard gebeurt dit hygiënisch en conform de hiervoor geldende normen. Tot slot garanderen wij u een snelle levering met onze eigen bezorgservice.

 

Neem contact met ons op

Dankzij onze groothandel hoeft u niet langer op zoek naar een goede vleesleverancier. Wij bieden u de keuze uit een ruim assortiment vleesproducten en bieden u daarnaast nog veel meer voordelen. Heeft u vragen of wellicht speciale wensen? Schroom niet, maar stuur ons een bericht via het contactformulier. Of bel naar 0418 - 58 26 12. Er staat altijd een team klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

 

Anderen bekeken ook:  Horecavleesgroothandel | Horecaslager |   Slager groothandel

 

Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap