“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Vleesboerderij

✓ Eigen bezorgservice met gekoelde auto’s

✓ In overleg is vrijwel alles mogelijk

✓ Per stuk vacuüm verpakt en gestickerd

Bent u op zoek naar vlees afkomstig van een vleesboerderij? Vlees voor uw restaurant bestelt u bij Horecaslager Albert van den Heuvel. Wij werken samen met meerdere vleesboerderijen in de Bommelerwaard. Op die manier is een constante aanvoer van vers vlees verzekerd. Staak daarom uw zoektocht naar een vleesboerderij en maak kennis met onze vleesboerderij in Bruchem, in de Bommelerwaard.

 

Bekijk ons assortiment horecavlees

 Vers vlees van de vleesboerderij, gewoon in onze groothandel

 In onze groothandel voor de horeca zetten we maximaal in op kwalitatief vlees voor uw gasten. Daarom is het vlees dat wij verkopen afkomstig van vleesboerderijen in de Bommelerwaard. Wij selecteren alleen het beste vlees, waarna we dit voor u verwerken en portioneren. Uiteraard doen we dit volgens de hiervoor geldende normen. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om zaken met ons te doen, want kwaliteit en ambachtelijkheid zijn voor onze vleesboerderij in Bruchem heel belangrijk.


Maak kennis met al onze voordelen

Waarom u kiest voor vlees afkomstig van een vleesboerderij in Bruchem of elders in de Bommelerwaard? Wij bieden naast kwaliteit, ambacht en jaren ervaring ook een uitstekende service. Zo is het altijd mogelijk om uw wensen aan ons door te geven. Wij gaan graag met u in gesprek om vlees zoveel mogelijk op maat te bereiden. Bovendien hebben we een eigen bezorgservice. Dankzij onze gekoelde wagens heeft u vlees altijd snel en veilig in huis. We hanteren korte levertijden en onze vleesboerderij in Bruchem kan in tijden van drukte snel aan u leveren.

 

Neem contact op met onze groothandel

Wilt u vlees van een vleesboerderij uit Bruchem of van een kwalitatieve vleesboerderij uit de Bommelerwaard? Vlees dat u bij ons koopt is altijd afkomstig van een vleesboerderij waar koeien een goed leven hebben. Dit proeft u dan ook terug in het malse en sappige vlees. Wilt u direct een bestelling plaatsen of uw wensen bespreken met een van onze specialisten? Laat een bericht achter via het contactformulier. Wij nemen dan snel contact met u op. Of bel naar 0418 - 58 26 12.

 

Anderen bekeken ook:  Vers vlees boerderij Bruchem | Vlees kopen Bommelerwaard |   Portioneren  van vlees

 

Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap