“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Slager Bommelerwaard

✓ Eigen bezorgservice met gekoelde auto’s

✓ In overleg is vrijwel alles mogelijk

✓ Per stuk vacuüm verpakt en gestickerd

Zoekt u een ambachtelijke slager Bommelerwaard? Het beste vlees voor uw restaurant slaat u natuurlijk in bij Horecaslagerij Albert van den Heuvel. In onze groothandel heeft u de keuze uit een ruim assortiment vlees waarmee u uw gasten een groot plezier doet. Neem daarom een kijkje bij ons aanbod en plaats uw bestelling online. Wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

 

Bekijk ons assortiment horecavlees

 Altijd smakelijke producten van dé slager in de Bommelerwaard

Bij ons als slager Bommelerwaard verzekert u zich altijd van smakelijke producten. Het vlees is afkomstig uit de Bommelerwaard van veeboeren met wie wij samenwerken. Wij selecteren alleen het beste vlees en garanderen u een zorgvuldige verwerking door vakbekwame slagers. Uiteraard speelt hygiëne daarbij een belangrijke rol. Dit alles resulteert in een smakelijk eindproduct waar zowel u als uw gasten van profiteren. Laat u daarom verrassen door ons veelzijdige aanbod vleesproducten!

 

Waarom u kiest voor onze groothandel

Maakt u een keuze voor onze slager in de Bommelerwaard, dan levert u dit direct een aantal voordelen op. Wij bedienen een diverse klantenkring en dus bent ook u van harte welkom. Vlees wordt altijd bereid conform de HACCP-normen. Daarnaast staat er altijd een deskundig team voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. We hebben ook een eigen bezorgservice en dus wordt een bestelling keurig bij u afgeleverd door onze eigen koelwagens. Kortom, koop uw vleesproducten in onze groothandel en ervaar zelf al onze voordelen.

 

Neem contact met ons op

Heeft u specifieke wensen voor ons als uw slager in de Bommelerwaard? Aarzel niet om uw vragen bij ons neer te leggen. Vul daarom het contactformulier in op de website. We komen er dan snel bij u op terug, want ons team doet er altijd alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Belt u ons liever? Dat kan naar 0418 - 58 26 12.

 

Anderen bekeken ook: Horecaslager | Horecavleesgroothandel | Barbecuevlees bestellen

Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap