“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Vers vlees boerderij Bruchem

✓ Eigen bezorgservice met gekoelde auto’s

✓ In overleg is vrijwel alles mogelijk

✓ Per stuk vacuüm verpakt en gestickerd

Zoekt u voor uw horecazaak naar vers vlees afkomstig van een boerderij in de buurt van Bruchem, in de Bommelerwaard? Horecaslagerij Albert van den Heuvel verkoopt en verwerkt vers vlees van een boerderij uit de Bommelerwaard. Wij bieden u de keuze uit een ruim assortiment vleesproducten. Sterker nog: het beste vlees voor uw restaurant koopt u bij ons. Wij zetten namelijk in op kwalitatief vlees tegen een eerlijke prijs.

 

Bekijk ons assortiment horecavlees

 Vers vlees, rechtstreeks van een boerderij in de omgeving van Bruchem

Horecaslagerij Albert van de Heuvel werkt samen met verschillende boerderijen met vers vlees uit Bruchem, in de Bommelerwaard. Hierdoor profiteert u van een divers vleesaanbod voor uw restaurant of horecazaak. Kies bijvoorbeeld uit kalfsvlees, rundvlees, gehakt, varkensvlees en verschillende soorten vleeswaren. Vlees dat u bij ons aanschaft, wordt op ambachtelijke wijze verwerkt door vakslagers. Dit doen we al sinds 2003, dus u kiest altijd voor een ervaren vleesgroothandel voor de horeca.


Waarom u kiest voor vers vlees van een boerderij in de Bommelerwaard

Vlees dat afkomstig is van een boerderij met vers vlees uit de Bommelerwaard is van de allerbeste kwaliteit. De beesten hebben een goed leven gehad en dit proeft u in het malse en sappige vlees. Wij houden bij de levering van het vlees zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Het is mogelijk om het verse vlees te portioneren en vacuüm te laten verpakken. Tot slot verzekeren we u een snelle levering dankzij onze eigen bezorgdienst. Dit doen we met gekoelde wagens, zodat het vlees goed blijft.

 

Neem contact met ons op

 Heeft u specifieke wensen omtrent de verwerking van vers vlees van een boerderij in Bruchem, in de Bommelerwaard? Aarzel niet, maar neem contact op met ons ervaren team. Wij staan u graag te woord en helpen u uw wensen te realiseren voor uw horecazaak. Vul daarom het contactformulier in op de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever direct contact? Bel dan naar 0418 - 58 26 12.

 

Anderen bekeken ook: Slager Bommelerwaard | Vlees kopen Bommelerwaard | Vleesboerderij

Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap