“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Kies voor dé horecavleesgroothandel

✓ Eigen bezorgservice met gekoelde auto’s

✓ In overleg is vrijwel alles mogelijk

✓ Per stuk vacuüm verpakt en gestickerd

Werkt u graag samen met een gespecialiseerde horecavleesgroothandel om uw gasten optimaal te bedienen? Dan bent u bij Horecaslagerij Albert van den Heuvel aan het goede adres. Wij zijn een groothandel en leverancier aan verswinkels en helpen u daarom graag aan ambachtelijk vlees. Neem snel een kijkje bij ons ruimte assortiment horecavlees en plaats uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat het snel bij u wordt afgeleverd.

 

Bekijk ons assortiment horecavlees

 
Het meest verse vlees van onze horecavleesgroothandel

In onze horecavleesgroothandel kiest u uit allerlei soorten horecavlees. Kies bijvoorbeeld uit kalfsvlees, lamsvlees of gevogelte. Het vlees wordt door ons op ambachtelijke wijze verwerkt en verpakt. Verder staat ook hygiëne bij onze horeca vlees groothandel hoog in het vaandel. Op die manier bent u te allen tijde verzekerd van een tevreden aankoop als het gaat om horecavlees. Vernieuw daarom de menukaart in uw restaurant en zet er vers horecavlees op uit onze groothandel!

 

Kwalitatief horecavlees

Horecavlees moet natuurlijk aan extra hoge eisen voldoen en daar kunt u bij ons altijd op rekenen. Al onze vleesproducten worden standaard per stuk vacuüm verpakt en gestickerd. Wij beschikken over een eigen bezorgservice met gekoelde wagens. Bestellingen worden bij u afgeleverd op een afgesproken tijdstip. Op die manier zijn al uw klanten en gasten optimaal te bedienen met een heerlijk stuk vlees uit onze horecavleesgroothandel.

 

Doe uw bestelling in onze horecavlees groothandel

Bent u op zoek naar goed horecavlees voor uw restaurant, grand café, camping of winkel? Bij ons heeft u meer dan genoeg keuze en kunt u rekenen op een topservice. Bovendien is het altijd mogelijk om specifieke wensen aan ons door te geven. Neem daarom gerust telefonisch contact met ons op via 0418 - 58 26 12 of gebruik het contactformulier. Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen.

 

Anderen bekeken ook:

Slager groothandel | Vleesleverancier | Horecaslager

Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap