“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Horecaslager

✓ Eigen bezorgservice met gekoelde auto’s

✓ In overleg is vrijwel alles mogelijk

✓ Per stuk vacuüm verpakt en gestickerd

Het beste vlees voor uw restaurant koopt u bij een horecaslager. Bij Horecaslagerij Albert van den Heuvel bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben een veelzijdig aanbod smakelijke producten dat op zorgvuldige en ambachtelijke wijze wordt bereid. Onze passie voor het slagersvak ziet u in alles terug, dus ook zeker in het eindproduct. Dit maakt ons een aantrekkelijke horecaslager om mee samen te werken.

 

Bekijk ons assortiment horecavlees

 


Kies uit een ruim assortiment van dé horecaslager

 Albert van den Heuvel zet als horecaslager in op goede kwaliteit en een verantwoorde verwerking. Wij werken volgens de HACCP-normen en daarmee doen we ons uiterste best om de meest smakelijke producten te bereiden. Dit geldt voor grote stukken vlees, maar ook zeker voor de fijnste vleeswaren. Daarnaast zit u bij ons ook goed in uw zoektocht naar specialiteiten. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

 

Ambachtelijk vlees voor uw horecazaak

Serveert u gasten in uw restaurant graag kwalitatief vlees? Doe dan een beroep op ons als uw horecaslager. Wij selecteren alleen het beste vlees en zorgen er vervolgens voor dat het op de juiste manier wordt bereid. Tijdens het hele productieproces houden we de kwaliteit en hygiëne goed in de gaten. Bovendien bieden we altijd meer dan alleen maar een stuk vlees. Wij zetten namelijk ook in op een goede service. Zo leveren wij het vlees bijvoorbeeld met gekoelde wagens het vlees bij u af.

Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een horecaslager uit de Bommelerwaard waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan? Maak kennis met onze groothandel en kies uit een veelzijdig aanbod vleesproducten. Ons team helpt u graag aan de juiste producten. Heeft u vragen of hulp nodig bij uw aankoop? Schroom niet, maar neem contact met ons op. Vul het contactformulier in op de website, dan komen wij er snel bij u op terug. Of neem telefonisch contact met ons op via 0418 - 58 26 12.

 

Anderen bekeken ook:  Horecavleesgroothandel | Slager Bommelerwaard | Vleesleverancier

Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap