“ Een begrip in Midden Nederland ”
Het juiste adres voor vlees van topkwaliteit.

Portioneren van vlees

✓ Eigen bezorgservice met gekoelde auto’s

✓ In overleg is vrijwel alles mogelijk

✓ Per stuk vacuüm verpakt en gestickerd

Zoekt u een groothandel voor het portioneren van vlees? Horecaslagerij Albert van den Heuvel is hét adres voor de aankoop en het verdelen van vlees. Wij zitten al jarenlang in het slagersvak en weten exact wat er komt kijken bij de productie en verkoop van kwaliteit. Daarom doet u een beroep op onze ervaring en expertise in uw zoektocht naar horecavlees. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren zonder verlies van kwaliteit.

 

Bekijk ons assortiment horecavlees

 Wij helpen u bij het portioneren van vlees

 Vlees portioneren is een zorgvuldige klus en besteedt u daarom het liefst uit aan iemand met kennis van zaken. Bij ons kiest u uit een ruim aanbod vleesproducten en geniet u van een stukje extra service: het portioneren van vlees. Het snijden van verse producten is dan ook iets dat we dagelijks doen. Wij zorgen ervoor dat vlees per stuk vacuüm verpakt en gestickerd wordt.


Waarom u voor ons kiest als uw vleesleverancier

Zoekt u een prettige en ervaren groothandel om mee samen te werken voor uw horecazaak? Voor de aankoop en het portioneren van vlees zit u bij ons goed. Vlees wordt op ambachtelijke wijze verwerkt, geportioneerd en verpakt. Bovendien zorgen wij dat het vlees snel en vakkundig bij u wordt afgeleverd. We beschikken over een eigen bezorgservice dankzij meerdere koelwagens. Heeft u snel geportioneerd vlees nodig? Laat ons u helpen!

 

Neem contact op met onze groothandel

Is het portioneren van vlees iets dat u graag overlaat aan een specialist? Wij zijn een leverancier die net een stap extra zet vergeleken met alle andere aanbieders. Het verwerken, snijden, verpakken en bezorgen van kwalitatief vlees is bij ons in goede handen. Geef specifieke wensen ook gerust aan ons door. Aarzel niet, maar vul hiervoor het contactformulier in op de website, of bel naar 0418 - 58 26 12.

 

Anderen bekeken ook: Vleesboerderij | Vlees kopen Bommelerwaard | Vers vlees boerderij Bruchem

Het lekkerste vlees voor de barbecue
Copyright © Horecaslagerij van den Heuvel - sitemap